handleidingen

Een Land Rover omvat een uitrusting met veel verschillende systemen en functies. Wilt u het meest uit uw Land Rover halen? Dan adviseren wij om de bijgeleverde handleidingen goed te bestuderen. We horen vaak dat Land Rover rijders zelfs na een paar maanden nog achter nieuwe functies van hun auto komen nadat ze de handleiding gelezen hebben. Het zou zonde zijn als u die functies mist en niet kunt genieten van de voordelen.  

Leer uw Land Rover kennen

Meer weten over instellingen, technische gegevens en de functies van een Land Rover? De online handleidingen zijn 24/7 beschikbaar. Handig voor als u even snel iets na wilt kijken of het boekje graag in een andere taal zou willen lezen. De diverse handleidingen voor uw Land Rover kunt u op deze pagina vinden.

Instructieboek: bij de auto is ook een uitgebreid instructieboek bijgeleverd. Dit is een perfect hulpmiddel om beter kennis te maken met de mogelijkheden van uw auto. Wij adviseren daarom dit boek een keer door te lezen. Laat u verrassen door de vele opties die Land Rover te bieden heeft.

Online handleiding: Kunt u de handleiding niet vinden? Op het Owners Information Centre staan handleidingen van alle Land Rover-modellen die u kunt raadplegen. Blader door digitale handleidingen en haal alles uit uw Land Rover van wat erin zit.

Instructiefilmpjes:

Via de Nederlandse Land Rover website vindt u ook handige instructiefilmpjes die u precies laten zien hoe iets werkt.